SOĞUKLARDAN KORUNUN: ÇOCUK MONTLARI MODELLERİ

Çocuk Mont Modelleri

 

Çocukların davranışlarına akıl sır erdirmek zordur. Hele de yavaş yavaş büyürlerken, artık kıyafet seçiminde de kendileri söz sahibi olmaya başlarlar. Özellikle de kızlar! Bu yüzden onlara fikrini sorarak çocuk montları almak herkes için en doğrusu olacaktır. Fakat kış aylarında durum biraz daha zor olabiliyor. Sonbahardan itibaren üşümeye başladığımız zamanlarda, dolapta kışlıklar yerini almaya başlıyor. Çünkü çocuk montları gibi dış giyim ürünleri büyük bir önem taşıyor. Çocuklar çocuk montları ile soğuktan korunmak ve aynı zamanda da güzel görünmek isteyebiliyor. Özellikle de mont giymek istemeyen ve giymeyi sevmeyen çocuklar varken onların kendi beğendikleri çocuk montları seçimini yapması bu hissi ortadan kaldırmaya yardım edecektir. Bu gibi durumlarda yazılarımız umarız ki sizlere yol gösteriyordur.

 

KIŞ AYLARINDA HASTALIKTAN UZAK DURMAK İÇİN SIKI GİYİNİN

 

Son yıllarda oldukça tercih edilen klasik bir modelle başlayalım: Kabanlar. Çocuklar için biraz ağır bir model olsa da oldukça ısıtan bir modeldir. Peluşlar ise daha ince ve göze daha çok hitap eden bir kız çocuk mont modelidir.

Çocuk montları denince akla gelen şişme montlar ise bir diğer önerimiz. Şapkalı ve şapkasız modelleri ile ani yağmurlara ve rüzgarlara hazırlıklı olacağınız bu kız çocuk mont modeli renk farketmeksizin her türlü tipte olabiliyor. Bunların haricinde ise günlük mont ve karlı günlerde sıcak bir eğlence için kayak montu gibi çocuk montları satılabilmekte. Yaşadığınız yer, çocuğunuzun yaşı, montu giyeceği ortam, çocuğunuzun bedeni ve tarzı bilindiğinde seçimleriniz daha da kolaylaşmaktadır. Tabii son zamanlarda oversize model çocuk montları da oldukça popülerdir fakat bu durumda dikkat edilmesi gereken nokta çocukların bu montları taşıyıp taşıyamaması da olmalıdır. Giydiğimiz şeylerin içinde rahat etmek özellikle de çocuklarımızın rahatlığı her şeyden önemlidir. Özellikle bakmamız gereken şey fiyat, estetik görünüm ve tarza/ortama uygun bir mont olmalıdır.

 

KIZ ÇOCUKLAR VE DIŞ GİYİM ŞIKLIĞI HAKKINDA BİLİNENLER

 

Elbiseler, takılar ve daha nice giyim/takı malzemesi dışında bir de dış giyim vardır. Her şey hazır olduğunda ve süslendiğinizde eksik olan tek şey kış günleri için bir korunak olan montlardır. İşte çocuk montları da burada devreye girer. Son zamanlarda dış giyimde bel hizasında veya daha uzun olarak da kullanılabilen ve soğuk havalara karşı çocuklarımızı koruyan montlar, dilediğiniz çeşitte her yerde bulunabiliyor.

Kapitone, kloş, ekoseli, kürklü, kapşonlu, kapşonsuz, şapkası çıkarılabilen vs. gibi çeşit çeşit kız çocuk mont modellerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Daha küçük yaştaki kız çocukları için ise daha çok sevimli desenleri olan kozmonot model montlar tercih edilmektedir.

Kamuflaj montlar, mevsimlik montlar son zamanların gözdesi yanar dönerli montlar ve klasik kız çocuk mont çeşitleri ile kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz. Su geçirmez ve sıcak tuttuğu sürece geriye sadece şapkası, cebi ve diğer özellikleri gibi şeylere dikkat etmek kalıyor, o da sizin zevkinize kalmış.

 

Etiketler: Çocuk Mont Modelleri
Ekim 12, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR