EN DEĞERLİ BEBEKLERİMİZ İÇİN BEBEK ELBİSELERİ

Bebek Elbise Modelleri

Bebekler hayatımızda en çok değer verdiğimiz varlıklar arasında yer almaktadır. Hepimizin narin bir biçimde davrandığı ve kendine yetebilene kadar büyürken onları koruduğumuz sevdiklerimizdir. Tabii sadece onları korumakla da olmuyor. Genel olarak baktığımızda her insanda olduğu gibi bebeklerde de beslenme ve barınma gibi temel ihtiyaçların yanı sıra giyinme ihtiyacı da oldukça önemlidir ve ilk sırada gelmektedir. Gelin şimdi hassas ve henüz kendini açıklayamayan bebeklerimiz için en uygun seçimleri ve en iyi görünümleri, modelleri bebek tulumları gibi çeşitli bebek elbiseleri ile nasıl yapacağımızı hep beraber öğrenelim.


HASSAS BEBEKLERİMİZ İÇİN EN DOĞRU BEBEK ELBİSELERİ SEÇİMİ NASIL OLMALIDIR?


Bebek elbiseler seçiminde bebeğinizin cildi sizin dikkat etmeniz gereken en önemli noktadır. Bebeklerin narin yani hassas olduklarından bahsetmiştik. Sıcaklarda alerji yapmayan, sentetik kumaş olmayan ve pamuklu/nefes alabilen kumaşlar ilk tercihiniz olmalıdır. Böyle zamanlarda bebek tulumları da bir seçenek olabilir.
Ergonomik olarak rahat olan ve kumaşı bebeği rahatsız etmeyen bebek elbiseleri çocukların temelde kendilerine olan güvenleri açısından da önemlidir. Bu açıdan zıbın veya bebek tulumları alırken bebeğin hareketini kısıtlamayan esnek modeller olmasına ve rahatsız edici etiketlere dikkat edilmelidir.
Kıyafet konusunda sorun çıkaran bebekler için ise duruma ayak uydurmaları ve bu durumu eğlenceli hale getirmek için konseptli bebek elbiseleri tercih edebilirsiniz. Özellikle özel günlerde sevilen çizgifilm veya masal karakterlerine ait kombinler yapabilirsiniz. Özellikle de kız çocukları bunu daha çok seveceği için kız bebek elbiseleri alırken buna göre satın alabilirsiniz. Canlı renkler bebeklerin ilgisini çektiği gibi desenler de görsel becerilerine katkıda bulunmaktadır.
Kıyafet seçiminden sonra ise dikkat etmeniz gereken son nokta bebek elbiseleri aldığınızda en doğru biçimde temizlemektir. Saf su ve sabun kullanarak veya onları kendi kıyafetlerinizden ayrı yıkayarak da hem bebeğinizi korursunuz hem de kıyafetlerin uzun ömürlü olmasına katkıda bulunursunuz.


KIZ BEBEK ELBİSELERİ İLE SEVİMLİLİKTE SON MODA!

 

Özellikle de kız çocukları ve kadınlar için erkeklere oranla kıyafet türleri daha fazladır. Böylelikle de çeşit renk ve desendeki kız bebek elbiseleri dikkatimizi çeker. Taşlı, simli, pullu, desenli ve baskılı modellerde kız bebek elbiseleri kategorisinde birçok şey bulabilirsiniz. Bebek elbiseleri seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da bebeğinizi çok kalın giydirmemek olacaktır. Bu yüzden üşütmeyecek ama terletip daha büyük sorunlara da yol açmayacak kız bebek elbiseleri tercih edebilirsiniz.

Bunların haricinde tütülü veya kabarık etekli modeller kız bebek elbiseleri alınırken sıklıkla tercih edilmektedir. Yanlarına aksesuar olarak şapkalar, eldivenler, dantelli renkli çoraplar, tokalar, saç bantları veya bandanalar bebeğinizi hem şık hem de rahat hale getirecektir.
Bebek elbiseleri satın alırken erkek bebeğe mavi, kız bebeğe pembe kıyafet alınır yargısı vardır fakat bu doğru değildir. Kız bebek elbiseleri modellerinde pembe dışındaki renklerde de elbiseler, dış giyim ürünleri, bebek tulumları ve daha birçok seçenekteki giyim ürünü bulabilirsiniz.

Etiketler: Bebek Elbise Modelleri
Ekim 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR